Αλεξανδράκης Δημήτρης – σύζυγος

Η γυναίκα μου υπέστη μαστεκτομή που οφείλετο σε καρκίνο του μαστού. Η γυναίκα μου υπέστη μαστεκτομή που οφείλετο σε καρκίνο του μαστού.Μέχρι την ημέρα που η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι πάσζει από καρκίνο, η ζωή μας ήταν ήρεμη. Από τότε, ιδιαίτερα μετά την μαστεκτομή, η προσωπικότητά της άλλαξε.

Ήταν τόσο θλιμμένη και δίχως ζωή, που κανένας, ούτε καν τα παιδιά μας δεν μπορούσαν να της δώσουν μια σταγόνα χαράς.Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά της κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ήταν η αλλαγή της εμφάνισής της. Ανησυχούσε για την πτώση των μαλλιών της. Μου έλεγε διαρκώς ότι τώρα αισθάνεται δυνατή να παλέψει τον καρκλινο, αλλά σ΄αυτή τη μάχη, η οποία ήταν απόλυτα προσωπική, δεν θέλει να έχει μάρτυρες.

Γνωρίζοντας τη γυναίκα μου πολύ καλά πόσο περήφανη είναι, ήξερα ακριβώς τι εννοούσε.Τα μάτια των ανθρώπων γεμάτα λύπη, θα χειροτέρευαν την κατάσταση.

Όταν με πληροφόρησε οΗ γυναίκα μου υπέστη μαστεκτομή που οφείλετο σε καρκίνο του μαστού.ς για το M.S.C. Cold Cap System, ήθεα να αγοράσω τα καπέλα, όσο κι αν κόστιζαν.

Ήρθε σε επαφή με την κα Ψαραδάκη, την Managing Director της M.S.C. Greece S.A., η οποία ανέλαβε τα πάντα.

Τελικά η Κατερίνα έκανε τη χημειοθεραπεία της και χάρη σε αυτό το εξαιρετικό σύστημα, δεν έχασε καθόλου τα μαλλιά της.

Έδωσε και δίνει ακόμα αυτήν την προσωπική μάχη με αξιοπρέπεια. Ήθελα να ευχαριστήσω τον Καθηγητή κ. Γεωργούλια, την κα Ελένη Ψαραδάκη, της οποίας την τόσο ανθρώπινη προσέγγιση δεν θα ήθελα να ξεχάσω ποτέ, τους εφευρέτες του συστήματος και όλη την ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κρήτης, για τη βοήθειά τους.

Ο σύζυγος της ασθενούς

Δημήτρης Αλεξανδράκης

Copyright 2021 MSC ΕΛΛΑΣ - Design by AdMore